Basiscursus Aga

Op een Aga koken is niet moeilijker dan koken op een normaal fornuis, maar er zijn een aantal handigheidjes, trucjes en weetjes die je moet kennen als je de Aga optimaal wilt leren gebruiken. Als je net een Aga hebt, of er binnenkort één krijgt, dan weet je misschien nog niet goed hoe en waar te beginnen. Een basiscursus helpt je dan op weg. Ook als je al wat langer een Aga hebt, maar het gevoel hebt dat je méér uit de Aga zou kunnen halen, is de basiscursus geschikt voor je.
Ben je nog aan het oriënteren op een cooker? Ook dan is de basiscursus aan te raden. Je leert dan wat de mogelijkheden van het fornuis zijn en je kunt eens rustig uitproberen of het koken op een cooker je bevalt, zodat je een gefundeerde keuze kunt maken voordat je tot aanschaf overgaat.

Tijdens de basiscursus leer je in één dag welke platen en welke ovens je het beste voor de gerechten kunt gebruiken en komen alle Aga-kooktechnieken aan bod. Er is ruim de gelegenheid al je vragen te stellen en je ervaringen met medecursisten te delen.
De cursus is geschikt voor iedereen met een traditionele warme Aga (waaronder ook de AIMS), De Aga Dual Control, de Total Control, de City60 en andere gietijzeren cookers zoals de Rayburn, de Esse, de EcoRange, de Stanley en de Everhot. Cursusdata voor de basiscursus:


zaterdag 29-2-2020

zaterdag 14-3-2020

zaterdag 18-4-2020

De basiscursus begint om 10.30 uur en eindigt om ongeveer 17.30 uur.

Tijdens de cursus eet je gezamenlijk de lunch en het diner dat je samen met de medecursisten onder begeleiding hebt bereid.

De kosten zijn € 80,- per persoon.

Klik hier om terug te gaan naar het aanmeldformulier.

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief