Het Grote Aga Menuboek

In Het Grote Aga Menuboek vind je 25 verrassende menu’s: van exotisch Thais tot pittig Mexicaans, van een hartverwarmende maaltijd voor Valentijnsdag tot een vegetarisch diner, en van een zomerse picknick tot een surprisemenu voor Sinterklaas of een prachtig wit kerstgerecht. Heerlijke, helder geschreven recepten voor zowel de beginnende Aga-gebruiker als de geoefende Aga-kok.

Alle recepten zijn getest op de traditionele warme Aga, maar ze zijn ook geschikt voor andere cookers. Bovendien zijn in dit boek de temperaturen in graden Celsius (°C) opgenomen, waardoor de recepten ook geschikt zijn voor andere fornuizen, conventionele ovens en heteluchtovens.

Het grote Aga Menuboek is de Nederlandse winnaar van de Gourmand Cookbook Awards 2012 (Cat. Corporate)

Het grote Aga menuboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Terra. Het is een gebonden uitgave van 288 bladzijden met een harde kaft en  sfeervolle foto’s.
De verkoopprijs is € 29,95.

Bestel hier Het Grote Aga Menuboek.

Blader hieronder door enkele bladzijden van het grote Aga menuboek.

 

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief

 

 

Je hebt me ZO blij gemaakt met je boek!! Leuk dat je er inderdaad iets hebt ingeschreven, maar het allerleukste is wel dat ik er zelf het hele weekend in heb zitten lezen, zo onderhoudend was je boek. Je weet dat ik best veel kookboeken heb en ik dacht echt dat er niet veel meer geschreven zou kunnen worden dat echt origineel zou zijn, maar naast de vele nieuwe recepten die je in je boek hebt gegeven vind ik de manier waarop dit boek is gemaakt echt helemaal te gek! De namen van de menu's, de menu's zelf, echt, zo origineel, hoe heb je het bedacht? Het is een lust voor oog en mond, dus heel hartelijk dank! Ik wens je een regelrechte bestseller toe!
Hartelijke groet, Judith

We just spoke, but I would just like to put into words how impressed I am with your new book. A comprehensive and attractive lay out, recipes for every occasion which arnt to difficult to make and great looking photos. All in all an excellent and professional book. Well done.............. I look forwards to using it.
Love Wendy

Ha Saskia! Gefeliciteerd met jouw prachtige nieuwe boek! Ik kreeg het gisteren via Bol.com en vind het een geweldig werk!
Vriendelijke groeten, Els.

Beste Saskia, We hebben vandaag je kookboek ontvangen, geweldig! Het ziet er prachtig uit en fantastische gerechten. Wat een werk moet dit zijn geweest. Hiervan kan ik alleen maar dromen. Ga gelijk even bij de buurvrouw langs (die heeft wel een Aga!). En je website is ook al helemaal bijgewerkt, ziet er tiptop uit. Je pakt het allemaal professioneel aan, complimenten!
Carola

Gister viel het boek op mijn deurmat. Complimenten! Weer een super solide, goede onderbouwd kookboek op je naam!
Groeten, Klaske

Gisteren bracht de postbode mij je mooie nieuwe kookboek! Het ziet er werkelijk prachtig uit, en ook die foto’s! Ik denk dat ik daar weer heel wat inspiratie uit kan halen. Ik hoop dat je boek een succes wordt en mocht ik nog een keer wat voor je mogen testen, graag!
Groet, Mariëlle