Aanbieding van de maand

Lekker koken doe je met goede spullen. In de Bestellijst vind je allerlei handig keukengerei dat geschikt is voor gebruik op en bij de cooker en dat getest is door Cooker at Home.
Elke maand zetten we een product in het zonnetje.

Maatlepel cadeau!

Wat een gedoe, zo’n maatlepelsetje met losse maatlepeltje aan een kettinkje of ring; heb je er eentje vuil gemaakt, dan kan het hele setje in de afwas … Gelukkig zijn eindelijk de superhandige vier-in-één-maatlepels weer op voorraad. Aan de ene kant bevindt zich de gestandaardiseerde eetlepel van 15 ml, met een streepje aan de binnenkant voor een halve eetlepel (7,5 ml). Aan de andere kant bevindt zich de gestandaardiseerde theelepel van 5 ml met aan de binnenzijde een indicatie voor de halve theelepel van 2,5 ml. Dus je hebt altijd in één keer de goede maat te pakken! Door de kekke kleurtje raak je de maatlepel niet kwijt in je bestekbak. Of je hangt ‘m gewoon op de koelkast met de minimagneetjes die erin zitten.

Kookboeken gaan in hun recepten altijd uit van deze standaardmaten. De lepels uit je bestekbak hebben hele andere maten; een eetlepel is daar maar 7 à 10 ml en een theelepeltje komt niet verder dan 2 of 3 ml. Dus als je een recept maakt met de lepels uit je bestekbak, dan krijg je het gerecht vaak niet op smaak. Gebruik daarom altijd een gestandaardiseerde maatlepel.

In de maand maart ontvang je de maatlepel – die normaal gesproken € 4,95 kost – gratis bij een bestelling van boven de € 25,-

 

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief