Aanbieding van de maand

Lekker koken doe je met goede spullen. In de Bestellijst vind je allerlei handig keukengerei dat geschikt is voor gebruik op en bij de cooker en dat getest is door Cooker at Home.
Elke maand zetten we een product in het zonnetje.

Sudderpan / hapjespan / wokpan van Demeyere

Stoofpotten, suddergerechten, roerbakken, sauzen, aanbraden van groenten en vlees, het bereiden van rijstpap... bijna alles kan in deze functionele conische sudderpan / hapjespan / wokpan van Demeyere. Niet voor niets werken heel wat chefkoks graag met deze pannen, kijk bijvoorbeeld maar eens naar 24Kitchen. De sudderpan van Demeyere bestaat, net als de onovertroffen sauspan, helemaal uit één stuk meerlagenmateriaal dat doorloopt tot aan de rand van de pan, waardoor een optimale en gelijkmatige warmteverdeling ontstaat. Kan zonder problemen van de Aga-kookplaat naar gas worden verplaatst, dus ook ideaal voor Aga’s met een module. Ook heel geschikt voor mensen die geen zware gietijzeren pannen kunnen tillen. Inclusief glazen Pyrex-deksel. Zeer hygiënisch roestvast staal, vaatwasmachinebestendig.

Demeyere heeft van deze superpannen een speciale serie aangeschaft. Helemaal hetzelfde als altijd, alleen met andere handvatten: een mooi rond handvat in plaats van de gebruikelijke hoekige. Normaal kost deze pan van 28 cm doorsnede € 185,- maar in de maand mei kost hij slechts € 139,- Bestel hier.

 

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief