Nieuws

 

Aga Cash Back-actie 2019Van plan om een Aga aan te schaffen? Wacht niet langer, want op 1 maart start Aga een grandioze Cash Back-actie!
  • Op alle Dual Controls en Total Control-modellen ontvangt u € 750,- retour.
  • Op de Aga 3-serie en de Six Four-modellen geldt een cash back van € 500,-.
  • Ook de Masterchef doet mee: € 250,- retour bij aanschaf van een Masterchef.
Voorwaarden
  • Het bedrag wordt overgemaakt na installatie en controle van de importeur dat de Aga bij een officiële Aga-dealer is aangeschaft.
  • De actie loopt van 1 maart tot en met 10 april 2019.
  • De plaatsing of installatie van de Aga moet voor 31 augustus 2019 plaatsvinden.
Meer informatie? Bel (0031 246843748)of mail even met Saskia Schepers van Cooker at Home (saskia@cookerathome.nl). Saskia vertelt u alles over de verschillende modellen, kleuren, prijzen, installatie e.d. Bent u nog niet helemaal zeker of de Aga wel iets voor u is? Dan kunt u deelnemen aan een Aga basiscursus of Saskia neemt een middag de tijd voor u met een privédemonstratie. U bent van harte welkom! 

Uit: Wonen Landelijke stijl
 

Uit: Arena
Tekst: Simone van de Wijdeven, Tekstbureau Noord-Brabant
 

Mart Kleppe magazine 

Roken op en in de Aga

Op 20 maart gaven Saskia Schepers en Mick Stomp van het Agahuis in Ellecom een hele leuke ‘rook’-demonstratie. Tijdens deze goed bezochte demo werd uitgebreid ingegaan op de verschillende manieren om eten te roken op en in de Aga. Er werden enkele gerechten gemaakt met de rookpan, er was te zien op welke manieren je de ovenplank kunt gebruiken, en buiten op de barbecue werden met de barbecue-rookplankjes lekkere hapjes bereid door Emilie van de Woerd, van de firma Koken op Hout.

Het was een geslaagde en gezellige bijeenkomst.
Kon je niet bij de demonstratie aanwezig zijn, dan vind je hier alle informatie over de manier waarop je de Cedarwood Ovenplank in de Aga gebruikt. Ook de recepten van de hapjes die we tijdens de demonstratie hebben gemaakt, vind je in die beschrijving: Geroosterde tomaatjes, Gevulde champignons, Curry-kokosgarnalen en Gevulde varkenshaasjes.
Wil je ook nog te weten komen hoe je met de rookpan gerechten kunt roken op de Aga, dan kun je hier een uitgebreide beschrijving van de Demeyere rookset downloaden. De recepten van de gedemonstreerde rookpan-gerechten vind je ook in die beschrijving: Warmgerookte zalm, Waldorfsalade met versgerookte kip en Minitaartjes met gerookte zalm.


 

Koken met ... Saskia Schepers, artikel uit Landleven


 


 

 

Op 24 november 2010 vond de officiële presentatie van het Aga basiskookboek plaats in het Agahuis in Ellecom. Het Agahuis bevindt zich in de stijlvol verbouwde boerderij van Mick Stomp, de eigenaresse van het Agahuis. In haar prachtige woonkeuken prijkt een blauwe 4-oven Aga met module. Aan de boerderij vastgebouwd is de sfeervol gerestaureerde Schaapskooi, waar de Aga’s, keukens, Aga-cookware en serviezen allemaal fonkelnieuw staan te glimmen. Vanaf 15.30 uur was iedereen welkom voor een high tea / aangeklede borrel met heel veel lekkere hapjes uit het Aga basiskookboek van Saskia, en uit het borrelhapjeskookboek Het borrelt hier, dat Mick uitbracht bij de opening van het Agahuis. Het was een bijzonder geslaagde en gezellige bijeenkomst en zeker voor herhaling vatbaar. Wie weet, bij een volgend boek ...


 


Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief