Aga Basiskookboek

Het Aga Basiskookboek is een onmisbaar boek voor beginnende en gevorderde Aga-kokers gebleken. De eerste druk is helemaal uitverkocht, maar gelukkig heeft de vijfde druk weer een flinke stapel nieuwe Aga Basiskookboeken opgeleverd.
Het boek bestaat uit 256 bladzijden en bevat veel nuttige informatie over het gebruik van de Aga. Het staat boordevol tips, weetjes en handigheidjes. En er staan natuurlijk heel veel recepten in: maar liefst zo’n vijfhonderd! Dat zijn niet alleen maar basisrecepten waarin je vindt hoe je pasta kookt of in welke oven je stoofpeertjes maakt, maar ook de wat moeilijker recepten zoals een bouillabaisse, gegratineerde oesters of een kaneelparfait met hazelnootpraliné. Voor ieder wat wils dus. Alle recepten zijn duidelijk omschreven en op de Aga getest.

Het Aga-kookboek is ook bruikbaar voor de Rayburn en de Esse. Net als de Aga hebben ook deze cookers kookplaten bovenop en ruime ovens die een gelijkmatige zachte warmte geven, en daarom wordt op de Rayburn en de Esse op dezelfde manier gekookt als op de Aga. Wil je een overzicht met de belangrijkste overeenkomsten en verschillen, klik dan hier voor Rayburn, of hier voor Esse of hier voor Everhot. Wil je een Aga-kookboek voor de Six-Four, Four-Two of de Masterchef, dan is Het Grote Aga Menuboek een geschiktere keuze.

Het Aga-basiskookboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Terra. Het is een gebonden uitgave met een harde kaft en prachtige fotografie.
De verkoopprijs is € 29,99 exclusief verzendkosten. Bestel je het boek via deze website, dan ontvang je een waardebon ter waarde van € 5,- erbij, te besteden aan een workshop naar keuze.
Bestel hier het Aga basiskookboek.

Blader hieronder door enkele bladzijden van het Aga basiskookboek.

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief