Reactie van cursisten workshops
Direkt naar reactieformulier
 
Naam:Marjan
Cursus:Winters Vegetarisch
Reactie:Ik kan me helemaal bij Frederik en Evy aansluiten: een ontzettend leuke, leerzame en bomvolle cursus. Heerlijke recepten en een heel goede uitleg van Saskia. Jammer dat ik geen foto kan uploaden!
Naam:Frederik Horemans en Evy Kenzeler
Cursus:winters vegetarisch
Reactie:Heel lekker gekookt met een toffe groep. Vegetarisch hoeft helemaal niet saai te zijn! Weerom een aanrader!
Naam:Frederik Horemans en Evy Kenzeler
Cursus:brood bakken
Reactie:Heel fijne dag gehad met Saskia en de andere cursisten. Zeker een aanrader voor als je je dagelijks brood wil leren bakken en af en toe ook een zoet broodje :)
Naam:Frederik Horemans en Evy Kenzeler
Cursus:basiscurcus
Reactie:Zeer leerrijk, Saskia is echt een fijne lesgever! Een aanrader.
Naam:E Vrielink
Cursus:brood bakken
Reactie:Een leerzame dag gehad met veel verhalen HOE brood te bakken! Saskia heeft al veel ervaring opgedaan dus nam ik al haar tips aan! Een zalige lunch ter plekke klaargemaakt maakte deze dag echt tot 1 die ik niet vergeten zal! Dank dus!
Naam:Lieke en Bas
Cursus:AGA basis
Reactie:Gisteren hebben we een hele gezellige en leerzame dag rondom het prachtige fornuis van Saskia doorgebracht. We hebben veel kennis opgedaan, zodat we binnenkort met onze eigen AGA aan de slag kunnen. Van allerlei kooktechnieken zijn voorbij gekomen en we hebben dus ook heerlijk geluncht en gedineerd.
Naam:jos
Cursus:basis
Reactie:superleuk
Naam:Mari??lle Kooiman
Cursus:Gezond gebak
Reactie:Bedankt voor de gezellige, leerzame middag. Complimenten voor de gastvrijheid en kennis van zaken! De recepten die we meekregen naar huis worden wekelijks gebakken, vooral de verslavende zonnebloempittenbrokken zijn bij iedereen favoriet. Ik hoop nog een keer een cursus te volgen, de reistijd van in totaal 3 uur nemen we op de koop toe. {Saskia het is een beetje late reactie, maar beter laat dan nooit. Ik hoop dat je op het blog straks nog is iets lekkers weet te bedenken voor bij de koffie. Misschien weet jij ook een lekker recept voor worteltaart? Ik moet wel zeggen dat jou recepten gewoon kloppen. Dat kunt je niet van alle recepten van internet zeggen.Fijne vakantie toegewenst!}
Naam:Herman Bennink en Marjolijn Meijer
Cursus:basiscursus
Reactie:Hartelijk dank voor de inspiratie die je ons gaf en de superhandige tips. We hebben met elkaar 13 recepten geprobeerd met allerlei technieken. We zijn thuis direct op onze houtgestookte Esse aan de slag gegaan. Ook al kennen we ons fornuis. We durven er nu meer mee te doen. Alles in de workshop was op elkaar afgestemd en van de inbreng van de deelnemers hebben we ook veel opgestoken. We komen samen graag nog een keer. Herman Bennink en Marjolijn Meijer
Naam:Ans ten Haaf
Cursus:High Tea
Reactie:Het was weer een ontzettend leuke, gezellige en leerzame workshop. Saskia is nu eenmaal een geweldige lerares en een perfecte gastvrouw. Bedankt Saskia!
Naam:Gerry Hazelhoff
Cursus:Hapjes uit alle windstreken
Reactie:Bedankt voor de gezellige cursus en de heerlijke recepten. We genieten nog na! Onderweg naar huis nog lang nagepraat over deze superleuke cursus en we zijn blij met onze aankopen! Marian en Gerry
Naam:Hennie Reijm
Cursus:Workshop Vlaaien
Reactie:Hoi Saskia bedankt voor de erg gezellige leuke lekkere en leerzame dag. In de auto hebben we nog heerlijk nageklets en de conclusie van die meiden was? Het is super geweest. Vanochtend heb ik ontbijt met vlaai stukjes gehad. Heerlijk. Bedankt en tot de volgende keer. Dag hennie
Naam:Sylvia Schuuring
Cursus:Paasbrunch
Reactie:Hallo Saskia, hartelijk dank nog voor afgelopen zaterdag (05-04-2014). Het was een superleuke dag! Goede uitleg, leuke gezellige mensen en heerlijk eten. Wat kun je nog meer wensen? Hopelijk tot de volgende workshop.
Naam:Hannie van Aardenne
Cursus:Vlaai
Reactie:Graag wil ik jou nog heel hartelijk bedanken voor de ontzettend leuke cursus afgelopen zaterdag. Ik heb er echt van genoten! Het is altijd zo’n leuke dag bij jou! Heerlijke vlaai bij de koffie en een verrukkelijke lunch, echt super. En dan ook niet te vergeten de hoeveelheid vlaaien! Ik ben zeker geïnspireerd geraakt om het verder te doen.
Naam:Ted
Cursus:Basis
Reactie:Samen met 7 anderen de basiscursus gedaan. Was als enige die (nog) geen AGA heeft, maar dat gaat veranderen. Dank aan Saskia die een vriendelijke uitstraling heeft en weet waar ze het over praat!. Het was gezellig, leuk en informatief. Mijn kookmaten waren even gezellig !
Naam:Mieke Thors
Cursus:Basis
Reactie:Samen met manlief de basiscursus nogmaals gedaan. Omdat het zo leuk & leerzaam is. Omdat het enig is om tussen andere kookfanaten rond de AGA te scharrelen met als resultaat 2 heerlijke maaltijden. Saskia als coole instructeur zodat alles lukt, ook als je amateur AGA kok bent.
Naam:Marjan
Cursus:Thais
Reactie:Het was weer geweldig. Heerlijk (pittig)gegeten. Dit was onze 3e workshop (broodbakken I en II)en ook deze was fantastisch.
Naam:Inge
Cursus:Basiscursus
Reactie:Wat een verhelderende, gezellige en leerzame workshop. Saskia weet waar ze het over heeft en heeft een goede helicopterview waardoor alles op rolletjes blijft lopen. Mooie ambiance, goede gastvrouw, gezellig en leerzaam. Wat wil je nog meer.
Naam:Dirk en Noëlla Van Britsom
Cursus:Thais
Reactie:Ik wil je nog eens bedanken voor de fantastische workshop Thais, we hebben ervan genoten. Ook hartelijk dank dat je rekening hield met de notenallergie van Dirk. Gisteren verjaarde onze zoon en wij hebben de recepten klaar gemaakt voor 10 personen en 6 kinderen. Iedereen vond het heel lekker, wel pittig maar dat maakt het juist zo apart. Veel groeten en tot 17 mei
Naam:Marjan van Lunteren
Cursus:Broodbakken II
Reactie:Samen met een vriendin Broodbakken II gevold. Heerlijk! Echt een aanrader. Veel geleerd en heerlijk gelunchd. Ook het thuisfront was enthousiast over het heerlijke zelfgebakken brood.
Naam:Diekske Trouwborst
Cursus:Magimix
Reactie:Met de magimix ben ik inmiddels aan het oefenen, ik heb soms nog wat drempelvrees, maar het lukt steeds beter! Ik ben erg blij met mijn nieuwe machine en ook dat ik uiteindelijk toch gekozen heb voor de 4200. De workshop was voor mij een heerlijke dag waar ik enorm van genoten heb en waarbij ik veel inspiratie heb opgedaan, niet in de laatste plaats vanwege jouw hartverwarmende gastvrijheid en aanstekelijk enthousiasme en passie voor het koken! Dank je wel nog daarvoor! Met een hartelijke groet van Diekske
Naam:Han
Cursus:Broodbakken 1
Reactie:Beste Saskia, Bedankt voor de leuke en informatieve dag! Zelf heb ik er heel erg van genoten en vooral ook het nodige opgestoken! Ik ga hier gebruik van maken :-) Groet, Han.
Naam:Marijke Heijkoop
Cursus:Vlaaien maken
Reactie:Heel leerzaam en ontzettend gezellig om samen met Saskia de geheimen van het vlaaien bakken te ontrafelen. Een week later zes vlaaien gebakken omdat beide dochters een huis vol bezoek kregen. Groot succes!!
Naam:Els Ubbels
Cursus:vlaaien maken
Reactie:Vrijdag 27 april een dag lekker bezig geweest met vlaaien maken. Eerst een heerlijke kop koffie met natuurlijk een stuk vlaai, daarna zelf aan de gang. Superleuke dag gehad, heel leerzaam en gezellig. Aan het einde allemaal lekkers mee naar huis, waar het goed ontvangen werd. Leuk zo'n dagje uit, is voor herhaling vatbaar.
Naam:Ans ten Haaf
Cursus:Vlaaien-workshop
Reactie:Het was gisteren een fijne en leerzame dag tijdens de workshop vlaaien, bedankt voor je goede uitleg en je rustige uitstraling.
Naam:Wilma Roelvink - de With
Cursus:Sinterklaas
Reactie:Hele gezellige workshop gehad! Warm welkom in de mooie keuken met een prachtig speculaashuisje op tafel al in kerstsfeer opgemaakt, prachtig. heb de vorm aangeschaft en uitgeprobeerd: zo leuk! Superkwaliteit vorm. Heel bijzonder om te zelf de marsepein te maken, van ongepelde amandelen tot heerlijke marsepein!de ouderwets gemaakte borstplaat was echt zo lekker..Nogmaals dank!
Naam:Karin en Walther
Cursus:Basiscursus 22-10-2011
Reactie:Wij vonden het echt hartstikke leuk en leerzaam afgelopen zaterdag. We zien je 18 februari met Italiaans koken weer!
Naam:Dyana Meijs
Cursus:Brood Bakken I
Reactie:Ook dit was een hele leerzame workshop. Ik weet zeker dat ik nu nog vaker brood zal bakken en meer zal varieren. En het is echt waar: Op de manier van Saskia kneden en laten rijzen zorgt ervoor dat het brood ruim 3 dagen lekker vers blijft!
Naam:Dyana Meijs
Cursus:Italiaans koken
Reactie:Het was een super leuke workshop. Veel geleerd en heerlijk gegeten. Ook de sfeer is heel gezellig. De onbevangen wijze waarop Saskia te werk gaat en omgaat met haar AGA maken mij ook veel relaxter met mijn AGA. Echt een aanrader!
Naam:Judith
Cursus:Basiscursus
Reactie:Echt een hele leuke dag gehad afgelopen zaterdag. En wat heb ik veel geleerd die dag. De mogelijkheden van de AGA zijn onbegrensd en overschrijden mijn verwachtingen! Dat er nog mensen zijn die zo'n keukenvriend niet willen hebben, :-) Saskia, hardstikke bedankt voor je heerlijke cursus! Ik hoef tot dinsdag niet meer te eten....
Naam:Dyana Meijs
Cursus:Basis
Reactie:Ik heb afgelopen zaterdag een super leuke dag gehad. Veel geleerd. Ik heb net een kleine twee weken mijn AGA en ga nu heerlijk al het geleerde toepassen. Bedankt voor de gezelligheid en ik kom snel weer terug.
Naam:Marijke
Cursus:broodbakcursus
Reactie:Ik vond het een heel erg leuke cursus verleden week en de koffiebroodjes gingen er in als koek! Ik bak al heel erg lang mijn eigen brood, maar ik heb geconstateerd dat je nooit te oud bent om te leren want ik doe nu de rijs en vervolgkneden op jouw manier en het scheelt echt enorm. Wel gebruik ik thuis de KitchenAid voor de eerste kneedronde. Het was dus zelfs voor een ervaren rot als ik erg nuttig om de cursus broodbakken I te doen. Heel erg bedankt voor de gezellige ontvangst en de leuke dag. Ik kom zeker nog eens (of vaker) terug voor een volgende cursus. Groetjes, Marijke
Naam:Susan Fila-van Dijk
Cursus:broodbakcursus
Reactie:WOW! WOW! WOW! Dit brood, dat ik gemaakt heb met alleen wit meel was niet normaal lekker. En die andere met de rozemarijn was ook zo lekker, dat ik sprakeloos ben. Ik wilde nog wat zeggen: Dat jij die kookworkshop zo mooi voorbereid heb, en die heel erg soepel liep. En de hele tijd met zo veel energie voor ons klaar stond, en heel gezellig ons verwend hebt met de koekjes, koffie, thee, wijn, en de pizza, Fantastisch!
Naam:Esther Beuzekom
Cursus:italiaans
Reactie:Een hele leuke leerzame en gezellige workshop, niet alleen leerzaam maar ook erg lekker! En zoals velen voor mij vertellen met een hartelijke ontvangst met dit keer een heerlijke taart met een vulling van mascarpone en room en bosbessen. Gister heb ik al het geleerde in praktijk gebracht een hele klus in m'n eentje (met elkaar bij Saskia was gezelliger, en vele handen maken licht werk) maar het was een groot succes! Ik heb me al weer opgegeven voor de volgende workshop: ijs maken, weinig AGA maar lijkt me wel erg leuk!
Naam:esther Verlinden
Cursus:paasbrunch en vlaaien
Reactie:Wat een heerlijke dagen, een warm welkom met heerlijke cake en lekkere koffie, na met elkaar kennis gemaakt te hebben (een heel diverse groep lang een aga net een aga, kregen we uitleg van Saskia wat we gingen doen en aan de slag, heel veel geleerd, alles is duidelijk en Saskia kan het super overbrengen met al haar kennis en haar liefde voor koken en de aga maken de cursus nog veel leuker. Naar huis gegaan met een super tevreden gevoel en ik kijk al uit naar de volgende work-shop. Ik kan het iedereen aanraden.
Naam:Laura Vissers
Cursus:Paasbrunch
Reactie:Ik heb een geweldige dag gehad. Het was gezellig, Saskia is een goede gastvrouw, en nog belangrijker; erg leerzaam. Veel leuke recepten en geweldige tips gehad, ook als je al wat langer met een aga werkt. Saskia weet er werkelijk alles over! Dit weekend ga ik alles helemaal zelf maken en dankzij Saskia ben ik er van overtuigd dat het een super-paasbrunch gaat worden! Saskia, ontzettend bedankt en tot snel!
Naam:Simone en Aline
Cursus:Broodbakken
Reactie:Ik had me erg verheugd op deze dag, waarop ik ging leren om lekker brood te bakken. Het werd, boven verwachting, niet alleen een leerdag, maar ook een verwendag. Saskia is heel rustig, luistert goed en begeleidt uitstekend. Ze leert je niet alleen de praktische kant (hoe moet je kneden), maar ook de theoretische kant (waarom moet je zo kneden, welk bakblik kun je het beste gebruiken). Op die manier blijft de informatie beter hangen. Daarnaast werden we getrakteerd op heerlijke eigengemaakte cake en pizza, terwijl we moesten wachten dat het brood gerezen was. Saskia, heel erg bedankt.
Naam:mieke Wagener, Rijksweg-Zuid B Elst
Cursus:brood bakken
Reactie:Omdat het een warm welkom was in een prachtige keuken, een zeer prettige begeleiding, omdat Saskia het op een ontspannen, rustige en zeer goed voorbereidde manier presenteert, is het voor mij een leerzame fijne dag geweest. Ik reed relaxted met heerlijke geurende koffiebroodjes inde auto naar huis.Vanmorgen ontbeten met eigen gebakken brood en koffie gedronken met eigen gemaakte koffiebroodjes,heerlijk. Nogmaals bedankt Saskia en ik zal mijn agakookgroep enthousiasmeren om samen een workshop te volgen.
Naam:Marlies en Eelco
Cursus:broodbakken
Reactie:Een hele leuke dag in een zeer ongedwongen, gastvrije sfeer.. de workshop is enerzijds heel praktisch gericht op brood bakken en hoe daar de AGA bij te gebruiken, anderzijds komen er allerlei aspecten van eten en eten-bereiding aan de orde, waardoor we mee hebben kunnen kijken in het gebruik van de AGA ook in algemene zin. Ik ben zo veel meer te weten gekomen over het gebruik van de ovens, welke richel voor welk baksel en waarom, in welke oven zet je je baksel en hoe lang dan ... noem maar op. Koken met een AGA is iets anders dan "gasfornuis-koken op de AGA", daar komen we steeds meer achter. Saskia begeleidt heel prettig, ze legt helder uit en doet heel duidelijk voor wat de bedoeling is, we konden haar van alles vragen en we hebben zoveel kunnen oefenen en proeven. De dag was uitermate goed voorbereid en heel verzorgd, kortom een rijke dag. We vertrokken met een variatie aan gewone en luxe broden, incl. het door Saskia geschreven nauwkeurige instructieschrift zodat we alles thuis nog eens rustig kunnen herhalen. Een heerlijke herinnering.
Naam:Hermine van der Ham
Cursus:basiscursus
Reactie:De workshop goed georganiseerd.De AGA een geweldig kooktoestel.De recepten heerlijk. Gezellige keuken. Saskia een prima gastvrouw en demonstratrice. Een aanrader!
Naam:Dita Molenaar
Cursus:Basiscursus
Reactie:Vorige week zijn een groep vriendinnen, waaronder ik, bij Saskia in de leer geweest. We kregen een hartelijk welkom van Saskia in haar gezellige woonkeuken met heerlijke muffins. Daarna uitleg over de basiscursus. We hebben een lunch en een diner gemaakt, bestaande uit gerechten, zo gekozen dat we allerlei technieken en bereidingswijzen met de Aga konden ervaren. Een geweldig en gezellig apparaat. Je bent bij een Aga altijd een beetje 'huiverig' dat het te warm in de keuken wordt in de zomer, maar dat lijkt ons reuze mee te vallen omdat de Aga heel goed is geisoleerd. We hebben heerlijk gegeten en bovenal was het heel gezellig in een heel huiselijke sfeer. Ik raad iedereen een cursus bij Saskia aan. En je hoeft niet perse van plan zijn in de toekomst een Aga aan te schaffen; het sowieso een leuke workshops met recepten die ook in een 'gewone' oven te maken zijn en een 'gewone' kookplaat. Saskia, bedankt voor deze geweldige dag uit!
Naam:Tineke van den Berg
Cursus:basiscursus
Reactie:Wat een dag, ik heb genoten. Veel lekkere recepten, en goede tips. Ik hoop snel ook met zo'n Aga te kunnen gaan werken. Hartelijk dank.
Naam:Jeannet van Leeuwen
Cursus:Basiscursus
Reactie:Het was leerzaam, geweldig lekker, erg veel gerechten gemaakt en opgegeten, slecht voor mijn lijn dus en zeker voor herhaling vatbaar.
Naam:Heleen Lodders
Cursus:basis
Reactie:Het was reuze leerzaam en heerlijke recepten om de aga cooker goed te leren kennen. Vreselijk gezellig.Het was een uitstekende ,nogmaals gezellige dag.

Vul hier naam, cursus, e-mailadres en reactie in. Het e-mailadres komt niet op de site te staan.

Naam:
Cursus:
E-mail:
Reactie:
Vul hieronder in het nummer wat hiernaast afgebeeld wordt
Nummer

Terug naar www.cookerathome.nl

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief