koken op de Aga
en andere grote fornuizen
Tip van de maand Nieuwtjes, weetjes en tips

Over een Aga, en ook over andere cookers, valt ontzettend veel te vertellen. Hoe kook je erop? Welk kookgerei is geschikt? Hoe zijn de ervaringen van andere gebruikers? Welke boeken zijn er? Op de site is een massa kennis en ervaring verzameld en elke maand zijn er weer handige tips, leuke wetenswaardigheden, kookboekrecensies en nieuwtjes.

Recepten

Wat doen we het liefst op onze cooker? Koken natuurlijk! Daarom heel veel recepten: je vindt bij Cooker at Home niet alleen instructieve kookvideo’s en handige kooktechnieken, maar ook informatie over ingrediënten en lekkere recepten van lezers. Wil je nog meer recepten, dan zijn er via de site ook verschillende Aga-boeken verkrijgbaar.

Workshops

Wil je op een Aga leren koken? Of kom je een dag brood leren bakken of misschien een Italiaans of Thais menu bereiden? Elk jaar is er weer een ruime keuze in allerlei leuke workshops. Het aantal deelnemers aan een workshop is nooit meer dan acht, dus er is altijd voldoende aandacht voor iedereen en genoeg ruimte om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen inspirerend en leerzaam, maar vooral héél gezellig ...

Kookgerei

We kunnen niet het assortiment van de grote kookwinkels bieden, maar juist daarom hebben we precies uitgezocht wat het beste op en bij de Aga werkt. Alle kookspullen die je op de site vindt, zijn kwalitatief uitstekende producten die op de Aga getest zijn. Ook zijn er elke maand mooie aanbiedingen: niet alleen leuk voor jezelf, maar ook heel geschikt als cadeautje.

Onafhankelijke informatie

De Aga is een geweldig fornuis, maar het is niet de enige cooker. Elke cooker ziet er weer een beetje anders uit en heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hier vind je allerlei informatie over de verschillende cookers .

Altijd op de hoogte

Abonneer je je op de nieuwsbrief dan blijf je helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes in Aga-land. Wil je liever dagelijks up-to-date worden gehouden, meld je dan aan op Facebook of voor de blog, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe videofilmpjes en recepten, als er mooie artikelen aan de Kookwinkel worden toegevoegd, het nieuwe workshoprooster, demonstraties of alles wat een cooker-koker nog meer zou willen weten.

Doe mee!

Trots op je Aga of het recept dat je gemaakt hebt? Of zoek je contact met ander Aga-bezitters om samen te koken? Zend je berichtjes, foto’s en recepten in en
ze worden op de site geplaatst zodat nog meer mensen ervan kunnen genieten.
Heb je vragen, mail ze dan even; je krijgt gegarandeerd antwoord!

 

 

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief

 

Wie zijn wij?

De site van Cooker at Home wordt gemaakt door Saskia Schepers en Jos Lucassen.

Saskia is gecertificeerd Aga-demonstratrice en lid van het Aga Demonstratie Team Nederland. Ze is opgeleid door Aga Engeland en heeft een jarenlange ervaring met het koken op de Aga.
Saskia is gediplomeerd kok en patissier, natuurvoedingsadviseur en werkt als culinair redacteur voor verschillende uitgeverijen. Op haar naam staan twee Aga-kookboeken: het Aga Basiskookboek en Het Grote Aga Menuboek. Saskia schrijft alle teksten en recepten voor de site.

Jos Lucassen is het technisch brein achter de site van Cooker at Home. Van beroep is Jos docent wiskunde, maar daarnaast besteed hij een groot deel van zijn tijd aan het onderhoud en updaten van de website, het filmen en monteren van de kookvideo’s en het bedenken van mooie en slimme manieren om de website nog beter te laten functioneren.