Kookwinkel

 

terug  

assortiment

winkelwagen

verzendkosten

Boeken

 

Aga basiskookboek

Auteur: Saskia Schepers.
In het Aga-basiskookboek (256 bladzijden, vierde druk) vind je alles over het gebruik van de Aga plus bijna 500 recepten. Het is een gebonden uitgave met een harde kaft en prachtige fotografie (uitgeverij Terra). Bestel je het boek via deze website, dan ontvang je een waardebon ter waarde van € 5,- erbij, te besteden aan een workshop naar keuze.
Geschikt voor de traditionele Aga, Aga Total Control, de Dual Control en andere cookers.

 

 
Op voorraad 
  € 29,99  
 
Het Grote Aga Menuboek

Auteur: Saskia Schepers
In Het grote Aga menuboek vind je 25 verrassende menu’s: van exotisch Thais tot pittig Mexicaans, van een hartverwarmende maaltijd voor Valentijnsdag tot een vegetarisch diner, en van een zomerse picknick tot een surprisemenu voor Sinterklaas of een prachtig wit kerstgerecht. Heerlijke, helder geschreven recepten voor zowel de beginnende Aga-gebruiker als de geoefende Aga-kok.
Geschikt voor de traditionele Aga en andere cookers, Aga Six-Four, Aga Four-Two, Aga Masterchef en verder ook voor alle andere fornuizen.

 

UITVERKOCHT!

 
 
  € 29,95
 
Zuur - Bas Robben

Zuur won in 2016 de Gouden Garde Publieksprijs voor Kookboek van het Jaar. Bas Robben laat zien dat zuur vaak precies is wat er mist in een recept, zonder dat je het zelf doorhebt. Zuur is veel meer dan een pot augurken of een citroen. Naast heel veel achtergrondinformatie staat het boek vol met ’zure’ recepten. Met paginagrote foto’s, receptenindex en register. Erg interessant en goed bruikbaar boek voor de betere hobbykok.

 
Op voorraad 
  € 24,95  
 
Life in Balance - Donna Hay

Altijd weer even mooi en smakelijk, de boeken van Donna Hay. In Life in Balance kookt Donna met onbewerkte, natuurlijke ingrediënten waarmee ze niet alleen schitterende gerechten weet te maken, maar ook nog eens gerechten die supergezond en voedzaam zijn. Zoals in elk boek van Donna Hay zijn de recepten niet moeilijk en ze lukken altijd. Het is een flink boek: 25,5 x 25,5 cm en het bevat 242 bladzijden.

 
Op voorraad 
  € 29,99  
 
100% suikervrij – Carola van Bemmelen

Het wordt steeds duidelijke dat suiker een enorme invloed heeft op de gezondheid. Carola van Bemmelen daagt je uit om dertig dagen suiker te laten staan. Met haar 3-fasen plan gaat dat zeker lukken! Voel je energieker, ervaar minder hoofdpijn, een betere nachtrust én gewichtsverlies. Met héél véél info over suiker en suikerverslaving, gevarieerde recepten, voorbeeldmenu’s en praktische tips. 192 bld.

 
Op voorraad 
  € 19,99  
 
Vegatopia

De website Vegatopia.com bestaat twintig jaar en daarom vind je in dit jubileumboek niet alleen vele nieuwe recepten - voor bijvoorbeeld de ultieme bietenburger of rookkaasbitterballen - maar ook een aantal favoriete Vegatopiaklassiekers, zoals Indische maiskoekjes en een frambozentaart met lemoncurd en maanzaad. Ook bevat het boek smakelijke tips, bijvoorbeeld voor een geslaagde barbecue zonder vlees of vis, afwisselende lunches, of een bezoek aan de toko. De redactie van Vegatopia weet als geen ander hoe je koken zonder vlees en vis voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk maakt.

 
Op voorraad 
  € 22,95  
 
Sauzen en Smaakmakers - Caroline Dafgård Widnersson

Wil je geen sauzen met onnodige en ongezonde E-nummers en andere toevoegingen? Dan maak je het toch gewoon lekker zelf? In Sauzen en Smaakmakers vind je allerlei condimenten, sauzen, tafelzuur, azijnen en specerijenmengsels zoals harissa, dukkah of zaätar. Maak bijvoorbeeld eens zelf je worcestersaus, mosterd, ketchup, sambal, chilisaus of verschillende kruidenzouten. Harde kaft, 140 bladzijden.

 
Op voorraad 
  € 17,50  
 
Vegalicious – Alice Hart

Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de creatieve, inspirerende recepten van Alice Hart: smakelijke gerechten, vol van verse ingrediënten. Klassieke én originele recepten voor alle gelegenheden, van kleine hapjes tot grote diners. Het boek bevat ook basisrecepten, bijvoorbeeld voor notenmelk, hangop, yoghurt en kiemen maken, en ook nog recepten van topkoks voor speciale gelegenheden. Een boek om dagelijks in te kijken!

 
Op voorraad 
  € 15,00  
 
60 ovenrecepten - Delicious

Het culinaire tijdschrift Delicious verzamelde haar zestig lekkerste ovengerechten in een prachtig, handzaam kookboek. Allerlei zoete en hartige cakes, taarten, muffins e.d. worden helder beschreven en elk recept wordt begeleid door een foto waarvan je meteen gaat watertanden. De recepten zijn gemaakt door Valli Little, een van de meest succesvolle kookboekenauteurs van Australië. Het boek heeft een harde kaft en 128 bladzijden.

 
Op voorraad 
  € 12,95  
 
Uit de rookoven

Huisgerookt eten is basic en puur natuur. Het smeulende hout geeft subtiel zijn smaak en aroma af. Niet alleen vlees en vis, maar ook kaas, paddenstoelen, noten, groenten, tofu, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit kun je verrijken met een rooksmaak. Er is een scala aan houtsoorten die bovendien allemaal een specifiek eigen aroma geven. In dit boek vind je 35 recepten om mee te experimenteren. 20,5 x 20,5 cm, 90 bld, harde kaft. Geschikt voor de verschillende soorten rookovens en de rookpan. Zie ook het Dossier Roken op de Aga.

 
Op voorraad 
   € 9,95