Kookwinkel

 

terug  

assortiment

winkelwagen

verzendkosten

Levensmiddelen

 

Biologisch gelatinepoeder 60 gram

Ook gelatinepoeder is nu biologisch verkrijgbaar! Het gelatinepoeder van Natuurlijk Natuurlijk wordt geleverd in potjes van 60 gram. Om 1 dl vloeistof te binden heb je 1½ gram (voor versteviging) tot 2½ gram (voor bijvoorbeeld vrijstaande puddingen) poeder nodig. Sluit het potje goed na gebruik, dan is het zéér lang houdbaar. 1½ gram poedergelatine is vergelijkbaar met 1 blaadje gelatine.

 
Levertijd 2 weken 
   € 3,25  
 
Biologisch Bourbon vanillepoeder

Puur biologische Bourbon vanillepoeder om je gerecht een zuivere vanillesmaak te geven. Het hele proces van het telen, oogsten, fermenteren, drogen en vermalen van de vanille vergt veel ervaring, zorg en tijd en alle stappen worden met de hand uitgevoerd. Alleen dan kan de vanille zijn onvergelijkbare smaak ontwikkelen. De mooie donkere vanillespikkeltjes blijven in je gerecht zichtbaar. Een dure smaakmaker, maar lekkerder is er niet!

 
 Potje van 10 gramOp voorraad  € 27,50 
 
Biologisch gelatinepoeder 150 gram

Ook gelatinepoeder is nu biologisch verkrijgbaar! Het gelatinepoeder van Natuurlijk Natuurlijk wordt geleverd in potjes van 150 gram. Om 1 dl vloeistof te binden heb je 1½ gram (voor versteviging) tot 2½ gram (voor bijvoorbeeld vrijstaande puddingen) poeder nodig. Sluit het potje goed na gebruik, dan is het zéér lang houdbaar. 1½ gram poedergelatine is vergelijkbaar met 1 blaadje gelatine.

 
Op voorraad 
   € 7,95  
 
Biologische xanthaangom

Xanthaangom is een glutenvrij verdikkingsmiddel dat je ook als vervanging voor gluten kunt gebruiken. Dus maak je brood of gebak van glutenvrije of –arme meelsoorten, dan zorgt xanthaangom voor meer structuur en samenhang in je deeg, een betere rijs en een goed vormbehoud van het deeg.

 
 Potje van 60 gramOp voorraad  € 3,95 
 Potje van 150 gramOp voorraad  € 7,95 
 
Madagascar Bourbon pure vanillepasta

De Madagascar Bourbon pure vanillepasta kun je in elk recept gebruiken in plaats van een vanillestokje of puur vanille-extract: 1 vanillestokje = 1 eetlepel vanille-extract = 1 eetlepel vanilleboonpasta. De vanillepasta gebruik je als je duidelijk de vanillezaadjes in het gerecht wilt zien (bij vanille-extract zie je juist géén zaadjes). Madagascar Bourbon pure vanillepasta bestaat uit puur vanille-extract met toevoeging van echte zaadjes van de vanilleboon, in een licht vloeibare basis.

 
 Inhoud: 118 ml.Op voorraad  € 26,50 
 
Madagascar Bourbon puur vanille-extract

Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie voor de productie van deze pure, natuurlijke smaakmakers. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die een vanillestokje bevat. Deze manier van produceren kost maar liefst vijf weken, maar zo ontstaat wel een vanille-extract van zeer hoge kwaliteit. Eén eetlepel vanille-extract (15 ml) staat gelijk aan een heel vanillestokje. Zie ook de Tip van de maand juli 2011.

 
 Inhoud: 60 ml.Op voorraad  € 12,75 
 Inhoud: 118 ml.Op voorraad  € 22,95 
 Inhoud: 500 ml. Op bestelling leverbaar.   € 83,95 
 Inhoud: 1000 ml. Op bestelling leverbaar.   € 139,00 
 
Puur amandelextract

Puur amandelextract wordt gemaakt van de pure olie van de bittere amandel, waardoor de beste smaak en kwaliteit wordt verkregen. Voeg deze aromatische smaak toe aan bijvoorbeeld saladedressing, saus, nagerechten en gebak. De amandelsmaak combineert uitstekend met vanille, chocolade, ahorn, kokosnoot, room en karamel, en past heel goed bij fruit, zoals appels, kersen, frambozen, aardbeien, perziken, rozijnen en pruimen. Meer informatie vind je in de Tip van de maand juli 2011.

 
 Inhoud: 60 ml.Op voorraad  € 6,75 
 
Biologisch bakpoeder klassiek

Het biologische bakpoeder gebruik je op dezelfde manier en in dezelfde verhouding als normaal bakpoeder. Je maakt zelf je zelfrijzend bakmeel door 18 gram bakpoeder te mengen met 500 gram bloem. Maar je kunt dit ook naar wens aanpassen: hoe zwaarder het deeg/beslag en hoe dikker/hoger je gebak, des te meer bakpoeder kun je toevoegen. Dit kan oplopen tot tweemaal de standaardhoeveelheid. De potjes bakpoeder bevatten een (wettelijk verplichte) houdbaarheidsdatum, maar blijven na deze datum gewoon bruikbaar.

 
 150 gramOp voorraad  € 4,15 
 
Biologisch bakpoeder extra

Biologische bakpoeder extra is met name geschikt voor het wat nattere deeg en beslag zoals cakes en muffins. Het toegevoegde eiwit houdt de luchtbelletjes die het bakpoeder produceert goed vast.

 
 
Biologisch wijnsteenbakpoeder

Het oerbakpoeder: een zuivere bakpoeder met de juiste combinatie van wijnsteen (kaliumtartraat) en natriumbicorbonaat. Het voordeel van wijnsteenbakpoeders is dat ze veel langzamer reageren dan normaal bakpoeder. Ook van wijnsteenbakpoeder kun je zelf je zelfrijzend bakmeel maken: meng daarvoor 16 gram wijnsteenbakpoeder met 500 gram bloem.

 
 200 gramOp bestelling  € 5,50 
 
Volgende 10 produkten