Kookwinkel

 

terug  

assortiment

winkelwagen

verzendkosten

Madagascar Bourbon puur vanille-extract

Nielsen-Massey maakt gebruik van koude extractie voor de productie van deze pure, natuurlijke smaakmakers. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die een vanillestokje bevat. Deze manier van produceren kost maar liefst vijf weken, maar zo ontstaat wel een vanille-extract van zeer hoge kwaliteit. Eén eetlepel vanille-extract (15 ml) staat gelijk aan een heel vanillestokje. Zie ook de Tip van de maand juli 2011.

 
 Inhoud: 60 ml.Op voorraad  € 12,75 
 Inhoud: 118 ml.Op voorraad  € 22,95 
 Inhoud: 500 ml. Op bestelling leverbaar.Binnenkort leverbaar  € 83,95 
 Inhoud: 1000 ml. Op bestelling leverbaar.Binnenkort weer leverbaar  € 139,00 
 
Madagascar Bourbon pure vanillepasta

De Madagascar Bourbon pure vanillepasta kun je in elk recept gebruiken in plaats van een vanillestokje of puur vanille-extract: 1 vanillestokje = 1 eetlepel vanille-extract = 1 eetlepel vanilleboonpasta. De vanillepasta gebruik je als je duidelijk de vanillezaadjes in het gerecht wilt zien (bij vanille-extract zie je juist géén zaadjes). Madagascar Bourbon pure vanillepasta bestaat uit puur vanille-extract met toevoeging van echte zaadjes van de vanilleboon, in een licht vloeibare basis.

 
 Inhoud: 118 ml.Op voorraad  € 26,50