Workshops bij je thuis

Elke Aga is uniek en wordt handgebouwd. Daarom is ook iedere Aga anders. Maar als je de basisprincipes eenmaal onder de knie hebt, zul je je verbaasd afvragen waarom koken vroeger toch zoveel moeite kostte.
Heb je pas een Aga of wil je eens wat nieuwe ideeën opdoen, dan kan een Aga-demonstratrice je in je eigen vertrouwde omgeving op een informele manier laten zien hoe je de Aga optimaal kunt gebruiken. Een privédemonstratie is leerzaam en gezellig, en alle aandacht gaat uit naar jou en je vragen. Wil je je technieken en vaardigheden perfectioneren? Lukken sommige gerechten niet of twijfel je aan een bepaalde manier van bereiden? Vraag het en we vinden er een praktische oplossing voor. Hoe meer je vraagt, hoe beter je de Aga leert kennen en gebruiken.
Vaak twijfelen nieuwe Aga-bezitters of hun kookgerei geschikt is voor gebruik op de Aga. Je kookgerei moet inderdaad aan enkele eisen voldoen, maar veel van wat je al in huis hebt aan pannen, bakvormen e.d., kun je ook met een gerust hart op de Aga gebruiken. Samen bekijken we desgewenst je kookgerei en beoordelen we of het geschikt is voor gebruik op de Aga. Ook als je iets nieuws wilt aanschaffen, kan de Aga-demonstratrice je daarin adviseren.

Aanvraag voor een workshop bij je thuis

Vul hier naam en emailadres in, geef je wensen op dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

E-mail:
Naam:
Telefoon:
Wensen:

Terug naar www.cookerathome.nl

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

 

Tip van de maand

Winkel

Nieuwsbrief