Aanbieding van de maand

Lekker koken doe je met goede spullen. In de Bestellijst vind je allerlei handig keukengerei dat geschikt is voor gebruik op en bij de cooker en dat getest is door Cooker at Home.
Elke maand zetten we een product in het zonnetje.

Vierkante bakvormen


De vierkante bakvormen van het gerenommeerde Engelse bedrijf Silverwood zijn onovertroffen wat betreft hun bakkwaliteiten. Het geanodiseerde aluminium zorgt voor een zeer gelijkmatige warmteverdeling waardoor je baksels mooi regelmatig garen. Geanodiseerd aluminium roest niet, trekt niet krom en is door het gladde materiaal altijd goed schoon te krijgen. Was de vormen wel op de hand af, want aluminium is niet vaatwasserbestendig.

De vierkante taartvormen hebben een losse bodem, waardoor je taart, cake of quiche altijd ongeschonden uit de vorm komt. De bodem is bovendien helemaal vlak, dus als je je baksel de eerste vijftien minuten rechtstreeks op de bodem van de oven zet, is de warmteoverdracht optimaal, zodat je deegbodem altijd mooi gaar wordt.

De vormen zijn er in zes verschillende maten. De kleinste is 18 cm, dus geschikt voor een kleine taart of cake. De grootste is 30 cm, dus een mooie vorm voor een bruidstaart of feest.

In de maand oktober zijn alle hoge vierkante bakvormen in de aanbieding met 25% korting!

Klik hier om te bestellen.

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

Blog van de maand

Video van de maand

Winkel

Nieuwsbrief