Aanbieding van de maand

Lekker koken doe je met goede spullen. In de Bestellijst vind je allerlei handig keukengerei dat geschikt is voor gebruik op en bij de cooker en dat getest is door Cooker at Home.
Elke maand zetten we een product in het zonnetje.

Door de vakantie wat later dan anders, maar hier toch nog een Aanbieding van de maand. Doordat ik nog helemaal in de Chinese vakantiesfeer vertoef, een bijpassende aanbieding: want wát hebben we lekker gegeten in China. Veel gewokt eten natuurlijk, maar ook allerlei andere lekkers rijst- en noedelhapjes. De aanbieding van de maand is daarom:

De Demeyere wok

De Demeyere wok is nu in de aanbieding van € 219,- voor € 199,-.
Én je ontvangt er nog een gratis Demeyere- wokschep bij, ter waarde van € 18,95.


De roestvaststalen Demeyere wok heeft een doorsnede van 32 cm en heeft een tegengreep (tegenover de steel) om de wok goed op te kunnen pakken. De wok is van het bekende zevenlagenmateriaal, dus geleidt uitstekend op de hete plaat van de Aga. Hij is afgewerkt met een Silvinox-laag, waardoor mooi blijft in het gebruik.

De roestvaststalen wokschep van Demeyere heeft een zwart handvat en een breed stalen blad van 10 cm waardoor je de ingrediënten in de wok snel en handig kunt omscheppen. In de wokken van Demeyere kun je deze spatel gewoon gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen.

De aanbieding geldt tot 31 augustus 2017.

Klik hier om te bestellen.

 

Winkel

Winkel

Basisboek

Blog van de maand

Blog van de maand

Video van de maand

Winkel

Nieuwsbrief